Гроші на лікування та реабілітацію захисників, допомога родинам загиблих та премія легкоатлетці, – рішення Мукачівського виконкому

Сьогодні на засіданні виконкому внесли зміни до Програми додаткового соціально-медичного захисту. Матеріальну допомогу отримуватимуть і військовослужбовці з хронічними чи набутими захворюваннями. З міського бюджету військовим виділятимуть гроші на лікування та реабілітацію.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

У Мукачівській міській раді зазначають, що захисники, які отримали поранення і проходять реабілітацію отримують допомогу з бюджету громади у розмірі 50 тисяч гривень.

Також, на засіданні виконкому прийняті наступні рішення:

▶Виділено  300 тисяч гривень для родин полеглих Героїв Це сім’ї наших полеглих захисників Михайла Нусера, який служив в гранатометному взводі 105-го механізованого батальйону 63-ої бригади, загинув в Бахмуті захищаючи усіх нас від жорсткого ворога. Родина військового медика Сергія Гончарука, який був начальником медичної служби та рятував життя нашим захисникам на передовій. А також сестрі полеглого Героя, військовослужбовця 24-ї окремої механізованої бригади Василя Богута.

▶15 річна чемпіонка України з легкої атлетики Ніколетта Волошин отримає 20 тисяч гривень премії від міської ради Дівчина здобула «золото» на Чемпіонаті України з легкої атлетики.

▶Почесне звання України “Мати-героїня” пропонується  присвоїти ще одній мукачівці, яка народила та виховала 5 дітей.  Виконавчий комітет затвердив подання  кандидатури матері 5 дітей Світлани Ковач, для присвоєння їй почесного звання “Мати-героїня”.

Закарпатпост