Ужгородський Водоканал отримав генератори, щоб забезпечувати місто водою у будь-яких умовах

Керівництво водоканалу разом з міською радою тривалий час працювали над тим, щоб забезпечити наші стратегічні об’єкти генераторами великої потужності, щоб була можливість забезпечувати місто водою в будь-яких непередбачуваних умовах.

Замовляй рекламу в газетах ЗАКАРПАТСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ, РОБОТА ГРОШІ, ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я та оримай рекламу в дописі або сторіс 👇 безкоштовно • вайбер 050 222 50 50

 В Ужгороді зараз немає аварійних відключень об’єктів критичної інфраструктури від водопостачання та водовідведення. Однак, зважаючи на ракетні обстріли по території України, варто бути готовим до будь-якого сценарію, повідомляє Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород».

У лютому підприємство за виділені бюджетні кошти по «Програмі підтримки комунальних підприємств м. Ужгорода» на 2018-2022 рр, придбало 4 дизельні генератори потужністю 44 кВт.

Отримані генератори будуть розподілені між об’єктами підприємства. Обладнання допоможе забезпечити роботу об‘єктів водопостачання у разі можливого блекауту та перебоїв з електроенергією.

В адміністрації Водоканалу запевняють, що робитимуть все можливе, аби в умовах аварійних, погодинних і планових відключень електроенергії (які регулюють енергетики країни), ужгородці мали безперебійне водопостачання і водовідведення.

І як стало відомо Закарпатпост, КП «Водоканал м.Ужгород» попереджає ужгородців про тимчасове призупинення водопостачання в старій частині міста, в зв’язку з аварійними роботами.

Працівники дільниці водопровідної мережі проводять аварійно-відновлювальні роботи на ділянці водопроводу між вулицею Боженка (будинок №4) і набережною Незалежності (будинок №21).

Протягом виконання робіт, буде відсутнє водопостачання на ділянці міста від площі Корятовича, уздовж набережної до вулиць Івана Франка і Закарпатської та уздовж вулиці Собранецької до торговельного центру “Дастор”.

Подачу води буде відновлено одаразу ж по виконанні робіт.

Закарпатпост