Жителю Берегівщини, викритому на збуті метамфетаміну та зберіганні вдома гранат, обрали запобіжний захід

За доводами прокурора Берегівської окружної прокуратури мешканцю с. Гать обрали запобіжний захід за підозрою у збуті психотропних речовин та незаконному поводженні з боєприпасами (ч.ч. 1, 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України). Його взяли під варту з можливістю внести понад 214 тис. грн застави.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

За даними слідства, підозрюваний займався розповсюдженням заборонених психотропів на території області. Задокументовано факти збуту ним згортків із метамфетаміном. Під час чергового такого чоловіка затримали правоохоронці.

Того ж дня у помешканні жителя Берегівщини провели санкціонований судом обшук. У будинку чоловік зберігав дві гранати із запалами до них та близько 150 патронів без передбаченого законом дозволу.

У кримінальному провадженні проведуть усі необхідні експертні дослідження. Подальше слідство здійснює Берегівський районний відділ поліції за оперативного супроводу Управління СБУ в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє прокуратура Закарпатської області..

ЗакарпатПост