Школяр із Закарпаття став переможцем Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко»

Учень Мукачівської ЗОШ №20 ім.О.Духновича став переможцем Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко»

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

У березні цього року за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, громадською організацією «Інноваційні обрії України», Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було організовано та проведено ювілейний V Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко».

Конкурс мав на меті популяризацію творчої спадщини Тараса Шевченка, актуалізацію пам’яті про Кобзаря та його ролі в закладанні духовних основ української нації.

Тарас Пижиков, учень 9-А класу, став переможцем Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» у номінації «Віршоване есе». Вітаємо Тараса та його наставника Тонкошкурову Ларису Іванівну, повідомляє Мукачівська міська рада.

ЗакарпатПост