В Ужгороді вшанували волонтерів

Сьогодні ГО «Волонтери Закарпаття» організували благодійний захід, під час якого відзначили найактивніших волонтерів премією «Золоте серце України».

Номінували благодійників у таких категоріях волонтерської премії : «Допомога ЗСУ», «Волонтери – медики, які допомагають збройним силам та цивільному населенню», «Волонтери які підтримують вразливі верстви населення, «Допомога дитячим будинкам та дітям сиротам» та «Зооволонтери».

Захід відвідали голова Закарпатської облради Володимир Чубірко та заступник голови ОВА Ігор Шинкарюк.

Виступаючи перед присутніми, очільник облради зазначив: «Із початку війни росії проти України, коли влада не була готова, закони не прийняті, органи місцевого самоврядування ще не визначилися, як правильно організувати роботу, з’явилися люди, які взяли на себе відповідальність та важливу місію – підтримувати інших, дарувати тепло своїх сердець. Це волонтери – люди з великої літери, люди із золотим серцем, які заради інших змінили стиль свого життя. Ми щиро вам дякуємо і висловлюємо глибоку повагу. Ваша діяльність надихає і владу, і військових рухатися далі, не зупинятися до Перемоги.»

Захід супроводжувався концертною програмою за участю відомих закарпатських виконавців та творчих колективів, повідомляє Закарпатська обласна рада

ЗакарпатПост