Закарпаття попрощалося з Героєм Віктором Паничем

Війна нещадна, залишає слід в житті кожного нашого Захисника, ціна – власне здоров‘я, переживання та великі зусилля в боротьбі уже тут, вдома! Ось таку боротьбу за життя вів протягом більш ніж десять місяців наш іршавчанин Віктор Панич, Захисник України, але нажаль хвороба забрала його від рідних та побратимів!

розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, ютуб, тікток, телеграм, вайбер • групи • сторінки • сторіс • пишіть: zakarpatpost@gmail.com • вайбер 050 222 50 50

Панич Віктор Іванович народився 22 грудня 1975 року в м.Іршава, де разом із дружиною та двома дітьми проживав. Незламний Герой захищав рідну землю від окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини на сході України. Вірний військовій присязі та українському народу з перших днів відкритого воєнного нападу Росії на Україну боровся з окупантами, був поранений. Тривале лікування, дві операції, на жаль, так і не допомогли продовжити життя… Йому назавжди 47, повідомила Іршавська міська рада.

Похорон відбувся 25 квітня, в Свято-Іллінського храмі.

Тримайтеся, родино… Щиро, всією громадою співчуваємо вашому горю! Спасибі вам за Віктора Івановича… Низький уклін від теперішніх та майбутніх поколінь!

Нехай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі…

ЗакарпатПост