На Закарпатті поліція затримала вантажівки з нелегальною деревиною

У селі Голубине, що неподалік Сваляви, співробітники поліції зупинили для перевірки дві вантажівки, які транспортували деревину.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Першим поліцейські оглянули автомобіль «Tatra», до якого був підʼєднаний причіп. Водій надав документи у яких кубомаса деревини явно не збігалася з фактичним об’ємом. До огляду вантажу залучили експертів місцевого лісового господарства, які підтвердили, що замість 3-метрових стовбурів на автомобіль завантажено дерева, довжиною орієнтовно 6 метрів.

Наступним правоохоронці зупинили автомобіль «Урал». Під час перевірки з’ясувалося, що у дозвільних документах суттєво занижені показники щодо сорту деревини. Орієнтовна вартість деревини, що транспортувалася, становить близько 90 тисяч гривень. Проте в документації було зазначено всього 50 тисяч гривень.

За обома фактами незаконного транспортування деревини слідчі поліції Сваляви внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 Кримінального кодексу України.

Для зʼясування усіх обставин злочину поліцейські вилучили вантажівки разом з деревиною та наразі проводять низку заходів для встановлення походження вантажу.

У справах триває слідство, повідомляє Поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост