8 травня в Ужгороді попрощаються із захисником Артуром Анікієнком (Арчі)

Артур Анікієнко загинув 29 квітня.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Трагічну звістку оприлюднили на сторінці спільноти Об’єднання Байкерів Закарпаття.

Olexander Salay «Захищаючи Україну загинув наш мотобрат Артур Анікієнко (Арчі). Він був щирою, мужньою та надійною людиною. Мотоспільнота Закарпаття приносить щирі співчуття рідним та близьким! Вічна памʼять тобі, Друже! Рівних тобі доріг, Брате! Слава тобі, Героє! Навіки в строю!

Vanya Arpa «Трагічна звістка сколихнула нас всіх, 29 квітня 2023 року загинув Анікієнко Артур Валерійович, 1985 р.н. – матрос, водій 3 відділення морської піхоти 2 взводу морської піхоти 1 роти морської піхоти. Складно писати і говорити….складно  повірити……Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який торкнувся не лише його сім’ї, а й всіх нас!

Артур – «Снуп»- наш мотобрат, одноклубник, вірний друг, людина слова і людина честі, той, хто мужньо захищав Україну від російських загарбників!

Для рідних і близьких, всіх , хто його знав, Артур назавжди залишиться тим, хто завжди був готовий підтримати та прийти на допомогу у важку хвилину, людиною з надійним характером, тим, хто був орієнтиром на життєвому шляху, справжнім патріотом, борцем, таким, який ніколи не хотів показати своєї слабкості. Це сильна людина! І дуже важко втрачати таких людей! Залишайся молодим, справжнім, вірним своїм принципам. Таким ми запам’ятаємо Тебе – «Снуп»!».

Чин поховання відбудеться  8 травня, в понеділок. м Ужгород о 13:00 на площі Народній біля пам’ятника Тараса Шевченка.

ЗакарпатПост