«Ви першими стоїте на шляху ворога!»: бійців «Закарпатського легіону» відзначили до Дня піхоти

Командування 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади в урочистій обстановці привітало бійців із Днем піхоти. Церемонія відбулася в зоні бойових дій із дотриманням заходів безпеки.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

На початку урочистостей військові вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих побратимів і виконали Гімн України. Відтак бійцям гірсько-штурмових, стрілецьких та мотопіхотних підрозділів вручили відзнаки та нагороди від Президента України, Головнокомандувача ЗСУ, командування ОУВ «Запоріжжя» та командира 128 бригади. Ряд офіцерів отримали до свята також нагородну зброю та чергові військові звання.

– Піхота – це плоть і кров 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади! – наголосив на урочистостях командир бригади полковник Дмитро Лисюк. – У піхоті немає романтики, тільки багато важкої роботи. Але ви виконуєте її з честю – даєте гідну відсіч окупантам, стримуючи повномасштабне вторгнення. Саме на ваші плечі ліг основний тягар боротьби за свободу, незалежність і територіальну цілісність України. Численні приклади мужності та героїзму, виявлені вами в боях, стали взірцем для кожного українця! Щиро бажаю вам витримки, бойової удачі й щасливого повернення до своїх родин і домівок! Зі святом вас – Днем піхоти!

ЗакарпатПост