В Мукачеві вшанували пам’ять полеглих за рідну землю

8  травня у нашій країні відзначають День пам’яті та примирення, а також 78-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

З нагоди цієї події біля пам’ятника «Всім тим, хто в різні часи захищав рідне місто, край та країну» відбувся меморіальний мітинг, у ході якого перед присутніми представниками інститутів громадянського суспільства виступив керуючий справами виконавчого комітету Мукачівської міської ради Олександр Лендєл.

Виступаючий зупинився на подіях Другої світової війни та війни, яку сьогодні веде український народ проти російських окупантів, про полеглих за Батькіщину  та героїзм нашого народу у боротьбі проти нацистів та нинішніх рашистів, про незламну волю до Перемоги у ті далекі часи та сьогодні.

На  пропозицію виступаючого присутні  вшанували пам’ять полеглих у роки Другої світової війні та у війні проти путінської росії – хвилиною  мовчання.

Пам’ятаємо! Шануємо! Слава Україні! Героям Слава!

ЗакарпатПост