Футбольна команда Мукачева виграла від команди Заріччя з рахунком 5:1

Цей матч став справжньою історичною подією. Уперше за більш ніж 10 років у місті над Латорицею знову відродили команду обласного штибу (між іншим, 2012-ого саме ФК «Мукачево» став чемпіоном Закарпаття).

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Дебютна гра відбулась на стадіоні Мукачівської ДЮСШ і повернення до крайової футбольної сім’ї господарі відзначили феєричною перемогою, повідомляє Мукачівська міська рада.

Привітати присутніх із відкриттям футбольного сезону в місті прибули Юлія Тайпс – заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів Мукачівської міської ради, Михайло Лабош – начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради, Іван Дуран – голова Закарпатської асоціації футболу, Ярослав Козик – голова Мукачівської районної асоціації футболу. Не обійшлося й без виконання, до речі, дуже проникливого місцевими талантами Державного гімну України, хвилини мовчання за полеглими захисниками-героями у війні з російськими загарбниками.

І була сама гра, у якій упевнену перемогу здобув ФК «Мукачево». Так, команда виступала вдома, та все ж дебютувала. «Заріччя» ж після перемоги в гостях над перечинцями сподівалося на пристойний для себе результат і в другому виїзному двобої. Не вийшло. Не вистачало ігрової іскри, хоч гості теж атакували. Утім, мукачівці володіли перевагою й упевнено її реалізовували.

Особливо слід відзначити хет-трик Вадима Мельника. Слід наголосити й на успішному дебюті тренера Мирослава Бундаша. І хоч як наставник він уже здобував лаври, та все ж нову для себе команду підготував відповідально й домігся потрібного результату.

Частково виправданням поразці виїзної команди може слугувати те, що окремі травмовані в ній виконавці спонукали до вимушеної ротації складу, а це теж позначилося на командній взаємодії.

Однак до честі «Заріччя» після дошкульних 0:5 не опустило руки й, зрештою, було винагороджено голом престижу. А в підсумку перший і переконливий виграш мукачівців.

ЗакарпатПост