Підрив Каховської ГЕС: окуповане місто Олешки пішло під воду, моторошні фото

Через теракт росії Олешки повністю підтоплені.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Російські терористи у вівторок, 6 червня, підірвали Каховську ГЕС. Через дії окупаційної армії частково підтоплені населені пункти на правому березі Херсонщини. Окуповані Олешки ж практично повністю у воді.

Фото та відео публікують у Мережі, пише ТСН.

Місцеві жителі публікують у соціальних мережах наслідки російського теракту. На кадрах видно затоплені будівлі. Люди знімають відео з дахів, оскільки російська окупаційна влада, як завжди нехтує життями українців.

Гауляйтери окупованих Олешок заявили, що місто практично повністю затоплене. Російські пропагандисти публікують відео про нібито “евакуацію” українського населення. На кадрах видно старенькі автобуси, якими окупанти начебто планують вивозити жителів підтоплених населених пунктів.

Нагадаємо, що російська терористична армія 6 червня о 2:50 підірвала Каховську ГЕС. Через це почало підтоплювати населені пункти українського півдня.

На правому березі Херсонської області проводиться евакуація. Раніше влада заявляла про підтоплення 71 будинку та 3 мостів.

За тиждень до підриву Каховській ГЕС влада країни-агресорки росії дозволила не розслідувати аварії на небезпечних об’єктах, які сталися внаслідок “військових дій” і терактів. Зокрема, йдеться про ті, що розташовані на тимчасово окупованих територіях України.

ЗакарпатПост