Вийшов журнал «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023»

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

 Тому очевидно, що новий щорічний рейтинг, підготований закарпатськими медійниками, це тільки верхівка айсберга, це тільки ті найбільш впізнавані прізвища, які ми чуємо кожного дня. Насправді ж переважна більшість закарпатців працюють на перемогу і заслуговують бути на шпальтах видання. І будуть. Але зараз ми говоримо про ті стовпи, на яких тримається наш фундамент, наш шлях до Перемоги.  І вдячні редакції за традиційно чудові тексти, фото, за можливість насолоджуватися новим виданням.

Як пише редколегія, цей ТОП вирізняється з-поміж усіх попередніх, і це зрозуміло, адже в ньому переважно нові імена. І в цьому контексті варто навести всю передмову до видання:

«Цей ТОП особливий, бо вміщує нові імена, нових Героїв сьогодення, говорить про нові тенденції та нові пріоритети в житті суспільства. І причина цього –  війна, безжальна, страшна – така, яку в цивілізованому XXI столітті, здавалося б, нереально уявити.

Але вона тут. Вона забирає наших дітей та рідних, вона кардинально змінила життя кожного, вона, на жаль, пише нові імена в Книзі пам’яті.

Є в світі біль, який ніщо не здолає. А є честь, достойна вічна слави. І ми, українці, ніколи не забудемо, хто розв’язав цю війну – росія. Проклята в століттях. Як ніколи не забудемо тих, хто ціною власного життя боронив нашу незалежність, наші життя. Помстимося. Вистоїмо. Переможемо.

Слава Героям!

І ми завжди пишатимемось тими, хто з першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну став на захист наших кордонів: славетна 128-ма, професор з окопів, медведики та інші волонтери, бізнесмени та письменники, рятівники та медики – люди, які щодня роблять фантастичні речі заради Перемоги! Редколегія вирішила, що саме вони мають бути в цьому ТОПі.

Можливо, тут не всі. Не виключено, когось ми оминули, бо орієнтувалися на відгуки наших читачів та колег-журналістів. Але будьте певні, Закарпаття точно знає свої Героїв. Ви – наша міць, наша сила, наша можливість творити і жити.

Слава Україні!»

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси. Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост