На Закарпатті привітали з професійним святом бійців КОРДу

20 червня, своє професійне свято відзначили поліцейські, без яких не обходиться жодне складне затримання небезпечних злочинців, організованих злочинних груп чи розкриття гучних злочинів.

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Бійці КОРДу – це надміцна силова підтримка поліцейських підрозділів під час здійснення спеціальних операцій. Свій високий професіоналізм, потужну підготовку та сміливість вони застосовують не лише при виконанні своїх службових обов’язків «на місцях», але й у боротьбі за свій народ, у захисті України від російських окупантів.

Ранкова нарада, під час якої очільник поліції Закарпаття привітав КОРДівців з днем служби, розпочалася з хвилини мовчання. Найперше присутні вшанували пам’ять свого колеги, Василя Дрогомирецького, а також інших бійців, які віддали своє життя під час жорстоких боїв за волю кожного українця.

За віддану службу, наполегливість та ініціативу, виявлені у захисті прав і свобод громадян та держави, начальник поліції Закарпаття нагородив дванадцятьох бійців КОРДу подяками, відомчими заохочувальними відзнаками НПУ за сумлінну службу, а також медалями «Захисник України», «Захисник рідної землі».

Ярослав Колесник побажав колегам міцного здоров’я, витривалості та подальших здобутків і професійних успіхів, повідомляє Поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост