Командир 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади увійшов до «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Вийшов журнал «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023».

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Очолює рейтинг впливових людей командир 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади полковник Дмитро Лисюк.

Про командира 128-мої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади інформації у інтернеті обмаль. Але так і має бути – про справжніх лицарів говорять їхні справи. Рівень бойової, виховної та фізичної підготовки у підпорядкованій Дмитрові бригаді на високому рівні. Адже командир у всьому показує приклад, а це – найкращий метод виховання.

Як у навчанні, так і в бою Дмитро Лисюк завжди зі своїми хлопцями, завжди у чудовій формі та доброму гуморі, завжди дбає про своїх підлеглих, як батько про власних дітей. Саме тому бригада наганяє страху на ворога і на найважчих ділянках фронту отримує блискучі тактичні перемоги.

У ході контрнаступу ЗСУ, коли воїни 128-ї бригади звільняли Херсонську область, у ворога почалася паніка. Росіяни масово здавалися в полон та тікали з української землі.  Після цього російські ЗМІ почали активно поширювати фейки про 128-му Закарпатську бригаду. Хай паскуди бояться!

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси.

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост