Ужгород провів в останню путь загиблих Героїв – Володимира Сатмарі та В’ячеслава Гроскопфа

Обороняючи Україну від російських загарбників, воїни загинули 11 травня 2023 року.

Володимир Йосипович Сатмарі народився 17 травня 1981 року в Ужгороді. Тут минули його дитинство, юність. У рідному місті працював і створив сім’ю. Володимир мав багато благородних рис: дисциплінованість, прямолінійність, щирість, вірність, любов до життя. Завжди завойовував симпатії людей. Був люблячим сином, чоловіком, братом, другом, побратимом, колегою.

У захисника залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

В’ячеслав Міланович Гроскопф народився 22 лютого 1973 року в Ужгороді. Навчався у школі №7, вищу освіту здобув на фізичному факультеті Ужгородського національного університету. Після закінчення його призвали на строкову службу в ЗСУ. Відслуживши, присвятив життя педагогічній діяльності – 27 років пропрацював майстром виробничого навчання у професійно-технічному навчальному закладі, де ділився своїми знаннями та вміннями з учнями.

В’ячеслав був надійною опорою рідним, чуйним сином, люблячим чоловіком, вимогливим і водночас ніжним та турботливим батьком. У захисника залишилися мати, дружина, двоє дітей.

Чин похорону відбувся на набережній Незалежності біля пам’ятника жертвам Голодомору. Попрощатися з Героями прийшли рідні та близькі, друзі, міський голова Богдан Андріїв, заступник начальника Ужгородської РВА Радіон Кіштулинець, ужгородці, військові-побратими, повідомляє Ужгородська міська рада.

Поховали Героїв на Пагорбі Слави поряд з іншими захисниками, які повернулися додому на щиті.

Вічна та світла пам’ять…

ЗакарпатПост