Політик, меценат та бізнесмен Роберт Бровді (Мадяр) увійшов до «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Вийшов журнал «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023».

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Роберт Бровді (Мадяр) у рейтингу цьогорічного видання «Впливові люди Закарпаття».

Політик, бізнесмен, екс-очільник бірж та корпорацій, меценат – усе це відійшло на задній план перед лицем найстрашнішої в історії сучасної України загрози – війни, окупації, втрати держави. Питання, що робити далі, для Роберта Бровді було очевидним – ставати на захист дому, родини, країни. І це закарпатцеві вдається так само добре, як і численні попередні справи.

Нині щонайменше пів країни цивільних і, напевно, що всі в українському війську чули про свого побратима, запеклого і нещадного до ворога командира взводу 2 штурмової роти при 28 ОМБР ЗСУ – «Мадяра». Він брав участь в евакуації людей з Ірпеня, виконував бойові завдання у Бучі та Бородянці, був «на передку» на Херсонщині, а відтак, як пишуть ЗМІ, «…Бровді не дуже подобалося годинами лежати в окопі, перечікуючи обстріли, тож… створив окремий підрозділ аеророзвідників, який назвав своїм позивним «Птахи Мадяра». Нині підрозділ знаходить ворожі сили, патрулює лінію фронту, коригує вогонь, управляє дронами-камікадзе та «факультативно» скидає вибухові пристрої на ворога.

«Мадяр» зі своїми птахами обороняв Соледар, воював у Бахмуті, виконує інші бойові завдання. Хоробрості, креативу, організаторських здібностей Бровді не займати, тож очевидно, що Закарпаття ще не раз пишатиметься своїм земляком.

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси.

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост