Які ціни на вишню і малину на ужгородських ринках

Завершується червень, тож мешканці Ужгорода та гості міста «полюють» за сезонними ягодами та фруктами на ринках обласного центру Закарпаття. 

передплати газету Поради Здоров’я на своїй пошті 💛 індекс 89266 💙 замовляй рекламу в газету 067 666 90 90

Журналіст газети «Закарпатські оголошення» пройшовся торговими рядами ринків на Корятовича та П’яного базару.

Тож, які ціни на малину та вишню, і що ще смачного із фруктів продають на ринках, читайте у нашому огляді.

Закарпатці, які реалізують городину кажуть, що зараз продають ранню вишню, і якраз вона солодка та смачна. Хоча, в цьому році її буде не так багато як минулого.

На П’яному базарі ціни на вишню коливаються від 65 гривень за кілограм до 70. Але кажуть  покупці, що якщо прийти під вечір, то ціна трохи зменшується.

На Зеленому ринку, що на Корятовича, ціни не відрізняються від ринку на П’яному, кілограм вишні також коштує 70 гривень.

На вулиці біля базару, де стихійна торгівля, там можна знайти вишню і трохи дешевше – від 55 гривень за кілограм.

Малини на ринку ще не так багато, однак, як кажуть продавці, сезон почався, і згодом її буде більше, і не лише закарпатської, а і з інших регіонів України та навіть Польщі.

За півлітра малини на Корятовича просять від 35 гривень, а за літр – 55-60 гривень. На П’яному базарі ціна майже така ж, за півлітрову банку просять 30-45 гривень, за літр – 55.

Хочемо Вам нагадати, що малина багата на мікроелементи та вітаміни, що зміцнюють імунну систему людини. Ягода ефективно протидіє запальним процесам в організмі та стане у пригоді для лікування хронічних недуг дихальних шляхів.

Малина містить багато вітаміну С, завдяки якому зміцнює імунітет, значно покращує колір обличчя, допомагає при проблемах зі шлунково-кишковим трактом. Також ягода багата на вітамін А, вітаміни групи B, РР, бета-ситостерин, тож здатна допомогти при хворобах нирок, гіпертонії та недокрів’ї.

Малина містить і корисний природній цукор: фруктозу та глюкозу. Вони потрібні нам для живлення нашого мозку, стимуляції його роботи та покращення роботи серцево-судинної системи.

До речі, вже почали продавати і яфину. Ціна її за літр від 70 до 90 гривень. Про ціни на персики, яфину та абрикоси у нашому наступному огляді цін від газети «Закарпатські оголошення».

Якщо раптом, Вам потрібно терміново подати оголошення в газету, то не зволікайте і пишіть на вайбер 050 222 50 50,  який працює цілодобово в режимі повідомлень.

ЗакарпатПост