Міноборони повідомило про звільнення офіцера військомату який побив в Ужгороді жінку

Заступник міністра оборони Олександр Павлюк заявив, що співробітника Закарпатського територіального центру комплектування (військкомату), який п’яним побив жінку в Ужгороді, звільнено з лав Збройних Сил України.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

«На підставі інформації, наданої за місцем служби офіцера та ураховуючи слідчі дії, які тепер очікують на зазначену особу у зв’язку з провадженням, розпочатим правоохоронними органами за фактом вчинення кримінального правопорушення, прийнято рішення про звільнення цієї особи з лав Збройних Сил України», – заявив він.

Павлюк додав, що подальшу оцінку діям працівника військкомати дадуть правоохоронці, пише Радіо Свобода.

Поліція почала досудове розслідування в справі про напад співробітника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки на жінку на Закарпатті. Конфлікт між працівником військкомату та військовослужбовцем і його дружиною стався 25 червня в Ужгороді. Тоді підозрюваний завдав тілесних ушкоджень жінці, після чого втік з місця події.

ЗакарпатПост