В Ужгороді триває стерилізація безпритульних тварин: щодня планують оперувати 10-15 собак

Керівниця КП «Центр поводження з тваринами» Ужгородської міської ради  Ірина Азізян наголошує: команда волонтерів із «FOUR PAWS International» у будні з 9:00 до 18:00 їздить містом і відловлює безпритульних собак. Їх відвозять до мобільної операційної, де ветеринари проводять тваринам кастрацію.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Після операції собак залишають на ніч у клітках, аби вони прийшли до тями, а також, щоб простежити, чи немає  ускладнень після процедури. Крім того, їм роблять щеплення проти сказу. Наступного дня після операції, якщо тварина почувається добре, її відвозять до того ж місця, звідки привезли.

Під час роботи «FOUR PAWS International» заплановані волонтерські дні – сьогодні, 7 липня, та 14 липня. Кожен зможе принести на стерилізацію тварину, яку взяв із вулиці під опіку. Запис за номером 0679212289.

Також ви можете допомагати інформаційно: повідомляйте про місця, де перебувають безпритульні собаки, за контактом, який вказаний вище, або у повідомлення на ФБ-сторінку КП “Центр поводження з тваринами” Ужгородської міської ради. (https://www.facebook.com/profile.php?id=100085551408040)

В Ужгородській міській раді нагадують, що триватиме стерилізація тварин в Ужгороді до 14 липня включно.

ЗакарпатПост