Продавець дітей на Закарпатті зможе вийти під заставу 1 мільйон гривень

Не так давно, інформаційний простір збурила новина про затримання на Закарпатті чоловіка, який купував дітей й продавав їх на органи за кордон.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Затримали чоловіка під час спроби вивести дитину за кордон. Все сталося завдяки зверненню мами дитини, в якої зловмисник хотів купити малечу. Йому було обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Сьогодні, журналіст Віталій Глагола повідомив, що Денис Вароді може вийти на свободу, якщо внесе заставу у розмірі 1 мільйона гривень.

«Наскільки мені відомо, саме такий розмір застави обрала для нього суддя Ужгородського міжрайонного суду Наталія Шумило попри те, що прокуратура просила заставу в 3 000 000 грн, але суддя знизила суму застави. Прокуратура подала апеляцію на це рішення судді, але засідання апеляції призначено на 13 липня. За цей час чоловік планує сплатити заставу і вийти на свободу», – пише Глагола.

ЗакарпатПост