Військовий ЗСУ Євген Дьяченко увійшов до «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Євген Дьяченко у рейтингу цьогорічного видання «Впливові люди Закарпаття».

Євген Дьяченко народився і виріс вже у незалежній Україні на Донеччині. Для нього відлік війни розпочався ще у 2014 році, а у 2015-му він вже захищав Україну в батальйоні спеціального призначення «Донбас». Останні роки перед повномасштабною війною переїхав до Ужгорода і працював у газеті «Закарпатські оголошення» та на  сайті ЗакарпатПост. Ми всі в редакції знаємо його як дуже позитивну, творчу людину, яка пише музику, любить книги, життя і подорожі.

Своє рішення йти на війну він прийняв одразу. На другий день повномасштабного вторгнення росії на територію України, 25 лютого Женя пішов до військкомату. Воює на одному із найгарячіших напрямків, самовіддано служить народу України.

Ми знаємо, що наполегливості нашому захиснику не позичати, він вже має відзнаки за особисту мужність і самовіддані дії.

Євген Дьяченко переконаний, що всі ми маємо робити для перемоги ще більше, ніж робимо зараз.

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси.

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост