Нічна атака на Кримський міст: на міст і на пором утворилася черга з машин

Співрозмовник УП зазначив, що дійти до мосту було складно, але зрештою це вдалося зробити.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Нічна атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ та ВМС.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на свої джерела в СБУ, російське пропагандистське видання РИА Новости.

Водночас керівниця пресцентру ОК «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі національного марафону новин припустила, що події на Кримському мосту можуть бути провокацією самих росіян.

СБУ офіційно наразі ніяк не прокоментувала падіння прольоту Кримського моста.

Водночас в Telegram-каналі служби з’явилося жартівливе повідомлення «Соловейко, рідний брате, Знову міст пішов «поспати» Та раз… Два! P.S. Музика − народна. Слова – СБУ», яке може натякати на можливу причетність до цих подій СБУ.

Подібне повідомлення СБУ публікувала 8 жовтня 2022 року, коли Кримський міст був пошкодений уперше − нібито в результаті вибуху вантажівки. СБУ тоді також перефразувала Шевченка «Світає, Міст гарно палає; Соловейко у Криму СБУ зустрічає».

Раніше голова СБУ Василь Малюк заявляв, що міст є цілком законною ціллю для України і обіцяв розповісти деталі унікальних спецоперацій після перемоги.

Доповнено о 10:20: Пізніше версію про 2 надводних безпілотники озвучило і російське пропагандистське видання РИА Новости з посиланням на Національний антитерористичний комітет РФ.

У НАК РФ заявили, що атака на Кримський міст «була здійснена о 03:05 двома українськими безпілотними надводними апаратами». Порушено кримінальну справу за статтею «Теракт».

Так званий «глава» окупованого РФ Криму Сергій Аксьонов повідомив, що на Кримському мосту сталася «надзвичайна подія», у зв’язку з чим рух на мосту зупинений. Російські ТГ-канали повідомляють, що на мосту “впав” проліт.

Раніше росЗМІ повідомляли, що Кримський міст з неба охороняють винищувачі, а під водою водолази і бойові дельфіни.

ЗакарпатПост