Під час штурмової операції на Бахмутському напрямі загинув закарпатець Анатолій Тегза

На війні 14-го липня загинув командир тактичної групи «Карпатської Січі» Анатолій Тегза.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це написав у facebook брат військового Богдан. «В ході проведення контрнаступу в районі міста Бахмута їх підрозділ потрапив під артобстріл, врятувавши своїх побратимів, які отримали поранення, пішов допомагати пораненим бійцям з іншого підрозділу (бо по іншому він не міг) та на превеликий жаль живим не повернувся», – повідомив Богдан.

Про втрату в бою командира тактичної групи повідомив і Тарас Деяк. «Варвар був чоловіком безмежної сміливості та нестримної волі. Для нього не існувало нічого неможливого. Завжди на вістрі, завжди попереду – він надихав нас своїм прикладом. За бездоганне виконання бойових завдань під час попередньої кампанії на Бахмутському напрямі нагороджений Золотим хрестом Головнокомандувача ЗСУ. В останньому бою проявив себе героїчно, перед смертю врятувавши життя своєму побратиму та командиру суміжного підрозділу. Непоправна втрата», – написав Тарас Деяк.

ЗакарпатПост