Дружини українських дипломатів під час візиту в Ужгород відвідали міський пологовий будинок

Там вони поспілкувалися із керівником закладу Олегом Онопком, персоналом та породіллями. Побували також у блоці інтенсивної терапії новонароджених, у відділенні з індивідуальними та сімейними пологовими залами, інших відділеннях, високо оцінили рівень надання допомоги та умови перебування пацієнток.

комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50

Міський голова Богдан Андріїв подякував поважним пані за візит, розповів, як працює медичний заклад, зокрема що тут від початку повномасштабної війни надають усю необхідну допомогу вагітним не тільки з Ужгорода та Закарпатської області, а також жінкам-переселенкам, які приїхали до нас із різних регіонів у пошуках прихистку від війни.

У зустрічі також узяли участь заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський, секретар Ужгородської міської ради Ігор Чорній, заступник міського голови Іван Завидняк, начальник управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення Ярослав Глагола, повідомляє пресслужба Ужгородської міськради.

Дружини дипломатів висловили бажання допомогти Ужгородському пологовому будинку, зокрема пообіцяли посприяти із придбанням обладнання у блок інтенсивної терапії новонароджених.

ЗакарпатПост