Закарпаття буде одним із драйверів економічного й соціального зростання, – Зеленський

Про це, Президент України повідомив, перебуваючи з робочою поїздкою на Закарпатті, під час Координаційної наради щодо безпекової та соціальної ситуації.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

На нараді, голова Закарпатської ОВА Віктор Микита передав Президенту першу сіль із соляного родовища в Буштинській громаді.

 «Стратегічні для регіону питання кордону. Релокація бізнесу та створення нових робочих місць у різних громадах області – це важливий напрям роботи. Потужності для реабілітації наших воїнів – правильні проекти. Багато ініціатив щодо розвитку економіки Закарпаття – тих можливостей, які десятиліттями не використовувались.

Дякую всім на Закарпатті, хто працює на благо України й допомагає наближати нашу перемогу!», – написав Володимир Зеленський на своїй сторінці у фейсбук.

Нагадаємо, на Закарпатті Президент провів екстрену нараду з керівниками дипломатичних установ України в іноземних державах, під час якої назвав п’ять основних зовнішньополітичних орієнтирів на наступний політичний сезон.

фото Офіс Президента

ЗакарпатПост