Підприємець і волонтер Олександр Ляхін увійшов до «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Олександр Ляхін у рейтингу цьогорічного видання «Впливові люди Закарпаття».

Олександр Ляхін – підприємець, волонтер, громадський діяч, співзасновник, двигун Благодійного фонду «Добрі справи Закарпаття», який нині опікується потребами ЗСУ і закарпатських тероборонівців зокрема. 

Саме Олександр свого часу вклав левову частку зусиль у збір коштів для Павлика Мотички – хлопчика, для порятунку життя якого вся Україна збирала 2 млн доларів. Дитина отримала необхідні ліки і нині має всі шанси на одужання. Олександр продовжує допомагати іншим діткам.  

Проте з перших днів війни Олександр Ляхін зосередив свої зусилля на допомозі фронту, забезпеченні потреб військових: за запитами ЗСУ він організовує і доставляє на передову харчі, MAVICи, генератори, зарядні станції, шоломи та різне спорядження. Волонтер став регулятором багатьох процесів із поставки вантажів на фронт від волонтерів, закордонних партнерів, донорів. Саша там, де він потрібен, для нього не існує понять «неможливо» чи «складно», якщо це потрібно для друзів, для Перемоги!    

Водночас Олександр продовжує випускати справжні закарпатські мейзеш-колачі або ж пряники, зараз кожен турист намагається відвезти їх додому як частинку Закарпаття. Зараз родина Ляхіних створила цілу лінійку пряників, які вже стали одним із найпопулярніших крафтових продуктів краю.

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси.

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост