Ясінянська громада провела в останню дорогу загиблого Героя Павла Тулайдана

У Ясінянській територіальній громаді відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм, військовослужбовцем військової частини А0515 Збройних Сил України, майором – Тулайдан Павлом Васильовичем.

Розпочалася церемонія прощання біля рідного будинку Героя в селі Лазещина. Опісля, чин поховання було продовжено у Свято Петро-Павлівському храмі села Лазещина та на кладовищі Петро-Павлівського храму.

Щоб віддати шану, попрощатися з Павлом та провести його в останню дорогу зібралося декілька сотень людей: рідні, близькі, друзі, побратими, знайомі та жителі Ясінянської громади.

Загиблому Герою присвоєно дострокове звання майор та нагороджено начальником ГУР МОУ генералом-майором Кирилом Будановим відзнакою Головного управління розвідки Міністерства Оборони України «За мужність при виконанні спецзавдань (посмертно)».

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, та нехай добрий, світлий спогад про Героя стане сильнішим за смерть. Адже, сьогодні і небо плакало за Героєм!

Наш Герой назавжди запамʼятається нам як щира, доброзичлива, відважна та справедлива людина, яка до останнього подиху мужньо стояла на захисті нашої Батьківщини!

Вічна і світла памʼять Герою!

ЗакарпатПост