Співак і композитор Степан Гіга увійшов до «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Степан Гіга у рейтингу цьогорічного видання «Впливові люди Закарпаття».

Народний артист України, популярність якого стрімко зросла останнім часом. Співак і композитор збирає повні зали у Львові, Києві, інших великих містах Європи та світу. Нещодавно це підтвердилося і в Лондоні. Але найбільше тішить те, що створені Степаном Петровичем пісні стають не просто шлягерами – вони стають народними. Їх виконують не тільки у компаніях, не тільки у радості і горі, але і в часи небезпеки. У мережі є кілька відео з фронту, на яких хлопці зі зброєю в руках, їдучи на свої позиції на передовій співають «Золото Карпат» – пісню, написану Степаном на слова Василя Кузана.

А ще заслуговує на увагу та повагу той факт, що артист зумів виховати у любові до української пісні і своїх дітей, і онука. Усі вони – Квітослава, Степан та Даніель виходять на велику сцену разом із батьком та дідусем. Не просто виходять під його крилом – шукають свій власний шлях у мистецтві.

Купіть журнал «Впливові люди Закарпаття» в кіосках преси, або замовляйте з доставкою: вайбер 050 888 50 50

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост