Кардіолог Іван Турок, який перебував у реанімації після дорожнього конфлікту, помер у лікарні

На Закарпатті, в обласному клінічному центрі нейрохірургії помер чоловік, який перебував у реанімації після бійки на дорозі в Ужгороді. Загиблий – Іван Турок. Він працював кардіологом у Мукачівській лікарні.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Цю інформацію Суспільному підтвердили у пресслужбі обласного центру нейрохірургії та неврології.

За їх словами, чоловік помер вранці 17 серпня в обласному клінічному центрі нейрохірургії.

“Внаслідок бійки чоловік потрапив до реанімаційного відділення центральної міської лікарні 10 серпня з травмою голови. Тієї ж ночі чоловіка перенаправили в обласний центр нейрохірургії та прооперували”, — повідомляють у пресслужбі.

У поліції справу перекваліфікували. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119, тобто вбивство через необережність. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції в Закарпатській області Ганна Дан. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Раніше за даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 128 КК України “Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження”.

Попередньо, конфлікт між двома водіями стався 10 серпня. Внаслідок бійки водій автомобіля “Skoda” потрапив до реанімаційного відділення міської лікарні з травмою голови. Жодного стороннього предмету, ні біти, ні кийка, сторони конфлікту не використовували, — розповіла Ганна Дан.

“Під час конфлікту один з водіїв вдарив чи штовхнув іншого, у результаті якого останній впав. Його із травмою голови госпіталізували. Наразі правоохоронці чекають результатів експертизи”, — додала речниця.

Слідство у справі триває.

ЗакарпатПост

One thought on “Кардіолог Іван Турок, який перебував у реанімації після дорожнього конфлікту, помер у лікарні

  • 18.08.2023 at 22:34
    Permalink

    Балога братішка ти ся одкупиш я в тебе вірю. Шось зажав гроші на початку і дав розкрутити дело. Жадний ти хапуга. А слідах вже хижу собі видивився.

Comments are closed.