На Тячівщині батько наніс сину більше десятка ножових поранень

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури завершено розслідування умисного вбивства, що трапилося в селі Біла Церква 6 квітня цього року. Обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 КК України скеровано на розгляд суду.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Слідством встановлено, що того дня між місцевими жителями – батьком і сином – трапилася сварка на ґрунті тривалих неприязних відносин. Батько наніс 47-річному сину більше десятка ударів ножем по тілу. Від одержаних травм останній помер на місці події.

Після інциденту чоловіка взяли під варту без права на заставу, там він перебуває і зараз. У скоєному розкаявся та свою вину у ході слідства не заперечував. Обвинувальний акт перебуває на розгляді в Рахівському районному суді, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост