У 49 років познайомилися в Ужгороді – одружилися в Чехії

За декілька кілометрів від Євросоюзу, в квітучому і мальовничому містечку – Ужгород, жила Надія, 49-річна вчителька, яка з помітною ностальгією споглядала на проходження життя повз неї. І того ж віку, на іншій стороні міста, жив Роман – самотній скульптор.

передплатіть газету ПОРАДИ на своїй пошті 💛 індекс 91145 💙 замовляйте рекламу в газету 067 666 90 90

Роману вдалося втілити своє бачення світу в своїх скульптурах. Він приділяв багато часу творенню, колекціонував магічні враження з всесвітньої краси. Надія, жінка з великим серцем, виховала багато поколінь студентів і любила читати прозу. Їхні дороги ще не перетиналися, пише газета ПОРАДИ.

Усе закрутилася весною

Познайомилися вони весною в Ужгороді. Надія пройшла повз скульптуру Романа на виставці, яка виступала на думку митця, як символ витримки. Скульптура виявила особливе значення для Надії, ці слова знайшли особливе місце в її серці, і вона захотіла знайти автора, і все його розпитати.

Надія зустрілася з Романом, щоб висловити своє захоплення його роботою. Ця зустріч стала початком їхньої прекрасної дружби, романтичних довгих прогулянок містом і нічних розмов, сповнених сміхом і теплом.

Рік романтики, в романтичному місті

Після року романтики в Ужгороді, Роман запропонував Надії руку і серце. Але він не просто просив її стати його дружиною, він запропонував їм нове пригодницьке життя в Старому Світі – в Чехії.

Вони одружилися в мальовничому чеському місті Ческі Крумлов, це місто у Південночеському краї Чехії, розташоване на річці Влтава. Шлюб під величезними каштанами, поряд зі старовинним замком, був щедро підкріплений гарячим бургундським. Гості святкували, танцючи під зоряним небом, величезні вогні блимали, освітлюючи ніч.

Щастя усе поруч

З тої пори, Надія і Роман поринули в нове сімейне щастя, відкриваючи Чехію, як свій новий дім. Вони зберігають в душі свою любов до Ужгорода, зберігаючи в серці перше знайомство, але тепер вони збираються досліджувати світ разом та радіти кожній хвилині життя.

ЗакарпатПост