Зустріч влади Ужгорода із забудовниками: про що говорили

Про безпеку праці на будівництві, особливості оформлення трудових відносин під час дії воєнного стану та бронювання працівників, необхідність офіційного працевлаштування робітників, важливість дотримання будівельних норм та безпеки на будівництві, Правил благоустрою в Ужгороді йшлося на зустрічі у міській раді.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

 Із представниками будівельних підприємств міста зустрілися міський голова Богдан Андріїв, заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктор Погар, заступник міського голови Іван Завидняк.

Детально зупинилися на основних причинах настання нещасних випадків на будівництві, нормативних вимогах до проведення будівельних робіт, говорили і про здійснення контрольно-наглядової діяльності в умовах воєнного часу.

Додатково роз’яснили зміни до порядку оформлення дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки під час воєнного стану.

ЗакарпатПост