У поліції Рахова відкрили кримінальне провадження за фактом побиття підлітка

В ході моніторингу мережі Інтернет співробітники поліції виявили опублікований відеозапис на якому неповнолітній хлопець наносить тілесні ушкодження іншому. Ще кілька підлітків стоять поряд та фільмують це на мобільні телефони.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Було встановлено, що подія мала місце в селі Ділове Рахівського району.

Співробітники місцевого райвідділу поліції швидко встановили особи всіх учасників. Відомо, що потерпілим є 14-річний місцевий житель. Удари йому наносив односелець, також 14-річний хлопець.

Останнього разом з батьками було доставлено до відділу поліції для проведення слідчих дій.

За даним фактом в поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, тобто Умисне легке тілесне ушкодження. Неповнолітньому потерпілому правоохоронці дали направлення для проходження судово-медичної експертизи, яка встановить ступінь важкості отриманих ним тілесних ушкоджень.

До справи залучили ювенальну поліцію, співробітники якої працюватимуть з усіма учасниками події, повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

ЗакарпатПост