Вчителько моя, зоре світова: вітаємо наших улюблених закарпатських освітян

Зовсім нещодавно школярі та їхні батьки скуповували щоденники й квіти в очікуванні 1 вересня. А сьогодні на українських освітян чекає інше важливе свято –  День вчителя!

zakarpatpost.net новини, яким довіряють _ реклама на сайті: zakarpatpost@gmail.com

День вчителя в Україні цьогоріч припав на неділю, 1 жовтня. Не секрет, що День учителя українці відзначають щорічно у першу неділю жовтня, а зі святом вітають не тільки вчителів, а й усіх педагогів.

Як відомо, вперше День вчителя відсвяткували у 1947 році. Того дня педагоги та учні організували затишне свято і принесли до школи випічку власного приготування.

А от в Україні День вчителя почали відзначати відносно недавно, 29 років тому.

Він не є неробочим днем, але на День вчителя у школах організовуються різноманітні святкові заходи, основна мета яких —  подякувати вчителям за їхню щоденну працю.

Вітаємо наших закарпатських педагогів, чудових людей, які присвятили свою роботу, все своє життя, подарували учням не тільки знання, а й свою любов.

Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі.

Дякую Вам від усіх колишніх, нинішніх, і майбутніх Ваших учнів за душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо Вам щастя і здоров’я, незгасного запалу і натхнення у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління.

ЗакарпатПост