В Ужгороді на зеленому ринку на Корятовича білі гриби продають по 200 гривень за кілограм

В Ужгороді на зеленому ринку на Корятовича білі гриби продають по 200 гривень за кілограм, в залежності від якості грибочків. І гарно вродило цього року, пише газета «Закарпатські оголошення».

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Ужгород, 4 жовтня 2023 року – На зеленому ринку на Корятовича в Ужгороді наразі можна придбати білі гриби, приблизно, по 200 гривень за кілограм. Ця ціна є досить нормальною для цього сезону, адже цього року гарно вродило.

За словами продавців, білі гриби ростуть в основному в горах, де цього року були сприятливі погодні умови.

“Цього року білі гриби дуже гарно вродило. Ми привозимо їх з гірських сіл, і їх вистачає на всіх”, – розповів один із продавців, Олександр із Перечинщини.

Білі гриби – це одні з найпопулярніших грибів в Закарпатті. Вони мають ніжний смак і аромат, і їх можна використовувати для приготування різноманітних страв.

Чому на білі гриби досить доступні ціни?

Чому білі гриби цього року не такі дорогі:

  • Більш сприятливі погодні умови. Цього року в Закарпатті були сприятливі погодні умови для росту білих грибів, що призвело до більшого врожаю.

Чи варто купувати білі гриби за такою ціною?

Це залежить від ваших фінансових можливостей і того, наскільки ви любите білі гриби. Якщо ви можете дозволити собі таку ціну, то, звичайно, варто їх придбати. Білі гриби – це смачні і корисні гриби, які можна використовувати для приготування найрізноманіших страв.

Однак, якщо ви шукаєте більш бюджетний варіант, то можна придбати інші гриби, такі як підберезники, підосичники або маслюки. Ці гриби також смачні і корисні, і їхня ціна є нижчою.

Або ще кращий варіант і корисний для здоров‘я – назбирати самому.

ЗакарпатПост