Закарпатська митниця спростовує інформацію деяких ЗМІ, щодо безперешкодного пропуску через кордон значної суми валюти

ЗМІ шириться фейк, в якому звинувачують Закарпатську митницю у безперешкодному пропуску через кордон значної суми валюти.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Закарпатська митниця офіційно повідомляє, що розповсюджена інформація, в якій звинувачують керівництво митниці «в організації незаконного вивезення з України до Угорщини 13 млн доларів, які  виявили в автомобілі вже на боці Угорщини, а український кордон машина пройшла без перевірок, 29 вересня, у пункті пропуску «Тиса» – не відповідає дійсності.

 Це офіційно підтвердили й угорські колеги сьогодні (05.10) під час міжнародної робочої зустрічі митної та прикордонної служб на КПП «Чоп – Захонь». Суміжна сторона зазначила, що «в період з 28 по 30 вересня 2023 року  в пункті пропуску «Захонь» представниками поліції не виявлялись будь-які кошти, що переміщувалися з приховуванням від прикордонно-митного контролю, а також їм не відомо про декларування коштів у розмірі 13 млн доларів США».

З огляду на це, звертаємо увагу представників ЗМІ, що не варто поширювати неперевірену та недостовірну  інформацію від сумнівних джерел, а звертатись до офіційних органів для спростування чи підтвердження будь-яких фактів.

ЗакарпатПост