В Ужгороді затримали заступника директора одного з парків: вимагав хабар за встановлення атракціонів

Слідчі Ужгородського районного управління поліції, за оперативного супроводу УСБУ в Закарпатській області, затримали в Ужгороді 48-річного заступника директора одного з комунальних підприємств міста.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газетах Робота Гроші та Закарпатські оголошення 050 222 50 50, вайбер

В ході оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що зловмисник систематично займався незаконним вимаганням неправомірної вигоди від підприємців.

Затримали підозрюваного під час отримання ним 4000 доларів США за встановлення комерційних атракціонів на території центрального міського парку без оформлення відповідних дозвільних документів та сплати податків до бюджету громади.

За оперативною інформацією отримані фігурантом у незаконний спосіб гроші у подальшому розподілялися між іншими посадовцями Ужгородської міської ради, інформує Поліція Закарпатської області.

За місцем проживання інших можливих учасників схеми, а також в офісному приміщенні комунального підприємства, правоохоронці провели обшуки, у ході яких вилучили велику суму готівки у національній та іноземній валюті та фінансово-господарську документацію.

Заступнику директора парку слідчі Ужгородського районного управління поліції, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури,  повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тобто вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

За скоєне посадовцю загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

ЗакарпатПост