На Закарпатті СБУ викрила черговий канал переправлення за кордон потенційних призовників

За даними слідства, протиправну схему організував  мешканець Ужгородського району.

квартири, будинки, ділянки, дачі 👇 замовляйте рекламу в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Чоловік планував «підзаробити» на охочих нелегально перетнути кордон. Зловмисник підвозив своїх «клієнтів» до державного кордону та «підказував» як його безперешкодно перетнути. 

Вартість такої послуги фігурант оцінив в 3 тисячі доларів США.

Правоохоронці затримали ділка під час спроби переправити за кордон ухилянта, інформує Управління СБ України в Закарпатській області.

У межах кримінального провадження, йому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання стосовно обрання йому міри запобіжного заходу.

Викриття злочину здійснювалося спільно зі співробітниками Чопського прикордонного загону, слідчими Ужгородського РУП та співробітниками ВМП ГУ Нацполіції в Закарпатській області за процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури.

Примітка: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вирокомсуду.

ЗакарпатПост