Через сильні опади, рух тимчасовою переправою через Тересву обмежено

Через інтенсивні опади на Закарпатті, знову піднявся рівень води у річці Тересва. Рух через тимчасову переправу на дорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів зупинено.

рекламу, повідомлення, вакансії 👉 замовляйте в газету Закарпатські оголошення: 050 222 50 50, вайбер

«Синоптики попереджають, що опади триватимуть у найближчі дні, відповідно рівень води у річці може й надалі підніматися.Наразі на місці працюють фахівці підрядної організації, які за допомогою спеціальної техніки розчищають русло у місці встановлення труб, аби мінімізувати перелив через переправу», – повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області.

Поліція Закарпатської області інформує водіїв, що рух на даній ділянці дороги наразі обмежений. Співробітники Тячівського районного відділу поліції несуть службу на вказаному відрізку дороги та перенаправляють транспортні засоби в обʼїзд. У поліції просять водіїв врахувати вказану інформацію при плануванні маршруту.

Голова Закарпатської ОДА Віктор Микита наголосив, що переправу буде оперативно відновлено після того, як знизиться рівень води та покращаться погодні умови. Про це буде повідомлено додатково.

ЗакарпатПост