На Закарпатті судитимуть зловмисника, який розбещував 8-річну дівчинку

Слідчі Мукачівського районного управління поліції скерували для судового розгляду матеріали справи відносно 62-річного місцевого мешканця, якого обвинувачують у розбещенні 8-річної дівчинки.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Інцидент трапився 8 липня у Мукачеві. Того дня на лінію «102» зателефонували місцеві жителі та повідомили, що на березі річки вони помітили оголеного чоловіка, який купався з малолітньою дівчинкою. Остання була також без купальника. Чоловік запевняв перехожих, що нібито це його дочка.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції, співробітники якої на місці події застали малолітню дитину та 62-річного чоловіка. Правоохоронці провели ряд заходів та встановили, що зловмисник почав чіплятися до дівчинки, коли вона вийшла зі свого подвір’я на прогулянку.

Тоді фігурант схопив малолітню за руку та, погрожуючи, потягнув до річки. Там зловмисник змусив дитину повністю роздягнутися та разом з ним піти купатися. Надалі, у водоймі, він почав вчиняти розпусні дії відносно дитини, які повторював і на березі.

Того дня поліцейські зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Також правоохоронці встановили родину потерпілої дівчинки, з ними працювала ювенальна поліція.

За фактом вчинення розпусних дій відносно малолітньої слідчі, за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру та обрали запобіжний захід — чоловіка взяли під варту без права внесення застави.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник також причетний до вчинення п’яти крадіжок на території Мукачева. За це йому окремо інкримінували ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Наразі досудове розслідування у справах завершено. Обвинувальний акт разом з матеріалами кримінальних проваджень слідчі скерували до суду. За скоєне обвинуваченому загрожує до 8 років позбавлення волі, інформує Поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост