Під час ракетного удару загинув депутат Виноградівської міськради, капітан Дмитро Мілютін

Про це повідомляє Виноградівська міська рада.

«Виноградівська міська рада та виконавчий комітет з великим сумом сповіщають, що під час російсько-української війни, відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок,  03 листопада 2023 р. під час ракетного удару поблизу населеного пункту Зарічне Запорізької області загинув член виконавчого комітету Виноградівської міської ради, командир артилерійського взводу, капітан Мілютін Дмитро Станіславович, 1980 р.н., мешканець м.Виноградів. Висловлюємо щирі співчуття родині та побратимам загиблого», – йдеться у дописі міськради.

Про загибель Дмитра Мілютіна повідомив і народний депутат України Петро Порошенко.

«Важкі втрати 128 бригади… Серед загиблих був і капітан Дмитро Мілютін, член Європейська Солідарність Закарпаття. Ветеран АТО/ООС, талановитий і професійний артилерист, активний громадський діяч, який став на захист України ще в 2014 році. У 2015 році я мав честь підписати нагородження Дмитра орденом «За мужність» III ступеню за проявлені героїзм та мужність під час захисту Батьківщини.

Після завершення контракту працював у команді «Європейської Солідарності» у Виноградівській міській раді. 24 лютого знову став до лав війська. Хоробро воював, вчив новеньких і ефективно нищив ворога. Він був одним із найкращих артилеристів країни, елітою українського воїнства, справжнім богом війни. Зараз повертається додому… На щиті…

Непоправна втрата для родини, друзів, близьких, бригади, нашої команди й усієї України. Саме такі люди як Дмитро мали відбудовувати нашу країну після перемоги. Але тепер це буде задача всіх нас, у пам’ять про нього… Щирі співчуття родині й близьким! Вічна пам’ять герою!», – повідомив Петро Порошенко.

Вічна пам’ять Герою – Захиснику України!

ЗакарпатПост