Пункт пропуску «Вишнє Нємецьке – Ужгород» зі словацької сторони заблоковано

До уваги перевізників, які перетинатимуть українсько-словацький кордон!

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Як інформує Закарпатська митниця, сьогодні можливі затримки оформлення у пункті пропуску «Вишнє Нємецьке – Ужгород», що на кордоні зі Словаччиною. Це, насамперед, пов’язано з тим, що зі словацького боку невідомі особи без будь-яких попереджень перекрили рух вантажного транспорту. 

Поки що суміжна сторона офіційно не повідомляла українську про ймовірне блокування кордону, а також, чи до блокади польських далекобійників долучилися і словацькі перевізники.

Нагадаємо,напередодні словацькі автоперевізники вже перекривали зазначений міжнародний перехід для вантажного сполучення.

Тоді вони заявляли, що якщо Єросокомісія не врегулює запровадження дозволів на перевезення українських вантажівок, то вони також доєднаються до акції протесту на невизначений термін, мотивуючи тим, що європейські компанії не можуть з ними конкурувати.

Закарпатська митниця звертається до перевізників врахувати дану проблематику та обирати найближчий для перетину кордону КПП «Чоп – Захонь», що на кордоні з Угорщиною, або «Дякове – Халмеу» – з Румунією.

ЗакарпатПост