Успішні жінки Закарпаття 2023: Уляна Бора

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи. Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – Уляна Бора, відома блогерка.

Вони красиві, стильні, багаті та успішні – так виглядають українські блогери, які транслюють своїй аудиторії лише позитивні сторони свого життя. Втім за багатьма мільйонами підписок стоять не лише красиві світлини. Щоб розпочати блогерську діяльність, варто лише зробити крок вперед. Якщо хтось каже, що всі ніші зайняті, – це все не так. Якщо у вас є що сказати людям, беріть і кажіть. Так зробила і наша успішна закарпатка Уляна Бора.

Уляна – приклад того, як наполегливість на шляху до мети здатна здолати усі перепони. Щоправда, у даному випадку до цієї риси додаються ще і не менш важливі: талант і натхнення!

Уляна зараз у пошуках свого місця у світі блогерів, який з кожним днем дедалі важче здивувати. Але дівчині з Виноградова це вже вдалося, вона має як і своїх фанатів, які її в усьому підтримують, так і хейтерів. Своїм позитивом, усмішкою та оптимістичним ставленням до життя блогерка притягує до себе все більше підписників. Тож попереду у закарпатки – прихильність аудиторії і перебування на перших позиціях найкращих блогерів України.

ЗакарпатПост