«Київстар» про масштабний збій: терміни відновлення незрозумілі

У роботі українського мобільного оператора «Київстар» вранці 12 грудня стався масштабний збій. Користувачі не можуть здійснювати дзвінки через відсутність мережі і надсилати повідомлення. Постраждав і дротовий Інтернет, сайт компанії також не працює.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Генеральний директор компанії «Київстар» Олександр Комаров прокоментував масштабний збій, який стався 12 грудня, повідомляє ТСН.

Після масштабної кібератаки на «Київстар» досі незрозуміло, коли вдасться відновити сервіси служби зв’язку.

«Війна з Росією має багато вимірів, і один з них у кіберпросторі. На жаль, сьогодні вранці «Київстар» став ціллю надпотужної хакерської атаки, в результаті якої тимчасово недоступні послути звʼязку та доступу в Інтернет. Поки що терміни відновлення сервісів остаточно незрозумілі. Ми працюємо над усуненням наслідків цієї атаки для того, щоб якнайшвидше відновити звʼязок», – розповів Комаров.

За його словами, для з’ясування обставин та наслідків протиправних дій втручання у діяльність мережі «Київстар» залучив представників правоохоронних органів та спеціальних державних служб.

«Київстар обов’язково надасть компенсацію абонентам, які не мали зв’язку або не могли скористатися послугами оператора. Приносимо вибачення абонентам за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння та підтримку», – додав Комаров.

ЗакарпатПост