Успішні жінки Закарпаття 2023: Анна Блажівська

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів цьогорічного рейтингу – Анна Блажівська, власниця крамниці здорового харчування «Eco food».

Анна Блажівська –  не лише мама трьох чудових дітей, а ще й успішна бізнес-леді. Сама вона вже не один рік намагається дотримуватися здорового харчування, тому вирішила відкрити в Ужгороді крамницю здорового харчування з великим асортиментом «Eco food». Тут є фактично все: безцукрові солодощі, печиво, морозиво, різноманітні пасти з горіхів та насіння, безліч видів корисних батончиків із сухофруктів.

Завдяки широкому асортименту товарів Анна розвіює міф про те, що корисна їжа – нудна й одноманітна. «Eco food» постійно поповнюється смачними і корисними новинками, що дозволяє урізноманітнити меню. За словами Анни, за всі ці більш як 6 років «здорового» бізнесу підтримкою для неї є чоловік Олег, допомога якого надзвичайно важлива.

Можна багато розповідати про нетипову крамницю «Шпинат by Eco Food», проте краще просто зайти туди самому і почати змінювати харчування вже зараз.

ЗакарпатПост