Гороскоп на 2024 рік: прогноз для Овнів, Тельців і Близнюків

Розповідаємо, що принесе рік Дракона і кому особливо пощастить у цей час.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

За східним календарем 2024-й – рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Він  розпочнеться 10 лютого 2024-го та закінчиться 28 січня 2025 року.  Якщо вірити астрологам, не дивлячись на те, що рік буде високосним, він буде набагато легшим, ніж два попередні.

Chas News зібрав гороскоп на 2024 рік для кожногу знаку Зодіаку, зокрема гороскопи кохання і фінансів. Читайте, для кого 2024-й буде доленосним, хто зустріне справжнє кохання, а кого чекає зліт у кар’єрі та фінансовий успіх.

Гороскоп на 2024: Овен (21 березня – 20 квітня)

2024 рік принесе Овнам можливість зосередитися на особистому розвитку та реалізації планів. Це час для нових початків та самовираження. Уважніше ставте до свого здоров’я та добробуту. Наступний рік відкриє вам можливість по-новому подивитись життя. Не забувайте дбати про себе і приймайте усе нове з вдячністю. Також ви можете зустріти справжнє кохання і змінити свій сімейний статус.

Гороскоп для чоловіка-Овна на 2024 рік

Цього року Овен-чоловік може успішно просунутися по службі, побудови власного бізнесу чи перемоги у спортивних змаганнях. Зірки обіцяють йому всі шанси на успіх.  У рік Дракона Овнам радять зайнятись екстремальними видами спорту: парашут, тарзанка, байдарка, серфінг. Корисно виїзжати на природу, ходити у походи чи зайнятись кінним спортом.

Гороскоп для жінки-Овна на 2024 рік

Для жінок 2024 рік теж буде сприятливим. Жінці-Овну може надійти пропозиція підвищення по службі чи переходу більш престижну роботу. Остерігайтесь «найкращих подруг», з якими і ворогів не треба. Вони здатні отруїти існування і вам, і вашим близьким. Витримка і терпіння не надто притаманні Овну, тож доведеться попрацювати над собою. Відчувши наростаюче роздратування, потіште себе солодощами, зробіть нову зачіску, або відвідайте спа-салон. Це дозволить залишатися весь рік на світлій смузі життя.

Гороскоп здоров’я для Овна на 2024 рік

Овнам необхідно бути максимально уважними до свого здоров’я, особливо у другій половині 2024 року. Астрологія рекомендує звернути увагу на кістки та легені. Головне вчасно почати прийом вітаміну С, щоб зміцнити імунітет. Найнебезпечніша пора року, коли травматичність зашкалює, — з квітня по червень. А в травні згідно з зодіакальним гороскопом можуть загостритися хвороби, що проявлялися раніше.

Фінансовий гороскоп для Овна на 2024 рік

Складний рік для Овнів у всіх проявах. Рік вибору, ухвалення непростих рішень та взяття на себе додаткових матеріальних зобов’язань. Фінанси на середньому рівні, десь густо, десь порожньо. Проте проєкти, запущені з березня, будуть дуже вдалими та перспективними. Витрати на хобі або інтереси, які ви постійно відкладаєте на користь побуту, дадуть вам фінансовий успіх.

Гороскоп кохання для Овна на 2024 рік

На любовному фронті на Овнів чекає яскравий, швидкоплинний роман влітку, ближче до осені. Вільні Овни збиратимуть урожай компліментів та уваги до своєї персони вже з лютого. Якщо ви давно перебуваєте у стосунках, то настав час урізноманітнити їх цікавим проведенням часу, в якому саме ви повинні виступити ініціатором.

Гороскоп на 2024: Телець (21 квітня – 21 травня)

Для Тельців 2024 рік обіцяє стабільність та зростання в сфері кар’єри. Рік Дракона принесе вам нові можливості для розвитку професійних навичок та підвищення рівня доходу. Це без перебільшень ваш щасливий рік, оскільки вам відкривається багато можливостей для особистого та професійного зростання.

Гороскоп для Тельця-жінки

У 2024 році жінки-Тільці будуть особливо привабливі для протилежної статі. Рік Дракона допоможе, нарешті, налагодити життя, вибудувати відносини з чоловіком, який ідеально підійде за духом. Цей період стане ідеальним часом для вибору собі пари. У жінки-Тельця з’являться сили для подолання різних труднощів. Все це допоможе створити міцний союз. А от поповнення у родині рік не обіцяє, тож не варто на цьому акцентувати увагу. Просто ще не настав час.

Гороскоп для Тельця-чоловіка

У 2024 році чоловіки-Тельці повинні навчитися прислухатися до оточуючих, вони повинні брати їх думку до уваги. Але якщо це вийде, то можна знайти авторитет з боку колег і начальства, завоювати повагу. Якщо чоловік веде бізнес, то йому варто задуматися про злиття або об’єднання компаній з партнерами.

Протягом першого півріччя 2024-й у чоловіків, які працюють за наймом, будуть можливості відмінно себе зарекомендувати . Однак можливо на початковому етапі кар’єрне зростання буде досить повільним і непомітним, але якщо проявити завзятість і наполегливість, то начальство точно це оцінить, виділить хороші бонуси і премії. А з часом можна буде пробитися далі по кар’єрних сходах.

Гороскоп здоров’я для Тельця на 2024 рік

Цього року у Тельців проблем зі здоров’ям не з’явиться, якщо будете вести здоровий спосіб життя, потоваришуєте зі спортзалом і басейном, відрегулюєте, нарешті, режим харчування і приберете надмірності, тортики та смаколики. Будьте особливо уважні під час коридору затемнень (квітень-травень), не зривайтеся з дієти, інакше можете скотитися у шкідливі харчові звички надовго та потрапити у залежність від солодкого. На фігуру не вплине, а ось внутрішні органи можуть постраждати.

Фінансовий гороскоп для Тельця на 2024 рік

Вміння творчо розв’язувати всі питання, пов’язані з бізнесом та фінансами, дасть Тельцям цього року хорошу базу на майбутнє. На вас чекає зміна професійної діяльності, причому найкардинальнішим способом. Зірки рекомендують погоджуватись на вакансію, про яку ви мріяли, але думали, що недотягуєте. Вона принесе вам безліч нових зв’язків і, як наслідок, легке розв’язання фінансових питань.

Гороскоп кохання для Тельця на 2024 рік

У особистих стосунках на вас чекає спокій та гармонія. А всі непорозуміння, що виникають між вами, вирішуватимуться конструктивно і без напруги. Травень порадує вас чудовою новиною з вуст другої половинки, а також можете розраховувати на більш ніж шикарний подарунок з цього ж боку. Гарний, загалом, рік для підняття романтичного градуса, особливо, якщо ви зараз самотні та перебуваєте в пошуку.

Гороскоп на 2024: Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюки можуть очікувати активний рік, наповнений новими знайомствами та можливостями для розвитку особистості. Наступний рік несе вам чимало перетворень, які дозволять відчути свою силу і здатність не просто опиратись проблемам, але й вирішувати їх. Приділіть свою увагу здоров’ю. Особливо бережіть кісткову систему. Займіться плаванням, розтяжкою, пройдіть декілька курсів масажу. Нерви Близнюкам теж бажано підлікувати, особливо ближче до осені.

Гороскоп для чоловіків-Близнюків на 2024 рік

Впевнено просуватися вперед, використовуючи досвід та накопичені знання — так звучатиме девіз чоловіків Близнюків у 2024 році. Вам захочеться взятися за щось кардинально нове, вирости професійно та зав’язати перспективні контракти. Успіхи у справах тішать перші півроку. Вдасться втілити в роботу задумане, реалізувати ідеї та проекти, передбачає гороскоп на 2024 рік Близнюкам.

Тим, хто запланував сколотити команду однодумців та отримати фінансову підтримку, у цьому напрямі пощастить. Численні поїздки — ділові та з особистих справ, очікуються у другому півріччі. Чудовий період для бізнесменів.

Гороскоп для жінок-Близнюків на 2024 рік

Сімейні справи, стосунки з близькими та діти — ось на що витрачатимуть увагу жінки Близнюки у 2024 році. Якщо тільки думаєте про материнство, можна запланувати вагітність на перше півріччя. Чудовий період для навчання, творчості та самореалізації.

Гороскоп на 2024 рік Близнюкам просування по кар’єрних щаблях та багатого спонсора. З його підтримки ви станете впливовішим у суспільстві. Багато часу піде на спілкування з подругами та новими знайомими. Не виключено, що ви вступите до якоїсь організації, де ваші інтереси співпадуть з іншими людьми. Головне, що все це буде вам приносити задоволення. Жодних примусових дій та тиску ззовні. Навпаки, у колективі чи компанії жінка Близнюки виявить таланти та стане впевненішою у собі.

Гороскоп здоров’я для Близнюків на 2024 рік

Близнюки, цього року вам варто приділіть свою увагу здоров’ю. Особливо бережіть кісткову систему. Займіться плаванням, розтяжкою, пройдіть декілька курсів масажу. Нерви  теж бажано підлікувати, особливо ближче до осені.

Фінансовий гороскоп для Близнюків на 2024 рік

Близнюки! Це, безперечно, ваш рік! У 2024 році фінанси з середнього рівня перейдуть на більш високий, покупки стають дорожчими та престижнішими. Нові проєкти з лютого будуть дуже вдалими та прийдуть до вас через знайомих та родичів. Сміливо беріться навіть за малознайому тему — ви все зможете подолати і досягнете успіху! Зірки рекомендують у 2024 році Дракона вкласти гроші у бізнес, від якого отримуватимете пасивний дохід. Цілком можна мати справу з близькими родичами та виступити у ролі інвестора.

Гороскоп кохання для Близнюків на 2024 рік

У особистих стосунках навесні, швидше за все у квітні-травні, на вас чекає нове романтичне знайомство з бурхливим продовженням. Доленосні моменти, романтичні знайомства чекають вас дорогою в інше місто. Не зневажайте подорожами, особливо в травні та серпні, якщо хочете взяти участь у пригодах, які підготували вам нагорі. Для тих Близнюків, хто вже перебуває у стосунках, почнеться нова пора залицянь та пізнавання один одного з несподіваного боку. Ваш союз стане глибшим та міцнішим.

ЗакарпатПост