Пішов із життя співак Віталій Білоножко

Співак Віталій Білоножко, народний артист України, організатор міжнародного фестивалю “Мелодія двох сердець” помер на 71-му році життя.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Про це стало відомо 9-го січня, з повідомлення на сторінці Facebook Буринської міської ради, що на Сумщині, повідомляє Таблоід.

“Сьогодні пішов у засвіти наш земляк, неперевершений співець Мелодії двох сердець – Віталій Васильович Білоножко”, – зазначається в дописі від імені міського голови, виконавчого комітету Буринської міськради та всієї громади.

Як стало відомо журналістці Олесі Бацман, народного артиста не стало в ніч на 9-те січня. Білоножко помер в одній із київських лікарень.

Трагічну звістку прокоментувала дружина співака Світлана Білоножко. За її словами, коханий тривалий час перебував у лікарні, де й обірвалося його життя. Причина смерті – зупинка серця.

На жаль, лікарям так і не вдалося врятувати легендарного виконавця.

Прощання з народним артистом України відбудеться в п’ятницю, 12 січня, в Національній філармонії в Києві. Церемонія розпочнеться об 11:30, і закінчиться о 14:00.

Як відомо, артист народився в селі  селі Слобода Буринського району. Віталія з дружиною, народною артисткою Світланою Білоножко є двоє синів: Георгій та Євген.

ЗакарпатПост