Успішні жінки Закарпаття: Наталія Петій-Потапчук

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – Наталія Петій-Потапчук, заслужений працівник культури України, директор-художній керівник, головний диригент Заслуженого академічного Закарпатського народного хору

Без видовищних постановок Заслуженого академічного Закарпатського народного хору годі нині уявити відзначення державних і знакових місцевих свят. Щоразу дійство вражає не лише співом, а й музичним супроводом, хореографією, костюмами, сценарієм, вибудованим на глибокому знанні історії, традицій, колориту нашого краю. Усе це – завдяки головному диригенту, художньому керівнику, а фактично – менеджеру, продюсеру колективу – Наталії Петій-Потапчук.

Величезний фаховий досвід для пані Наталії – не межа, вона постійно вчиться, розвивається, і разом із нею все більше  «професійних м’язів», ваги здобуває колектив. Зараз, під час війни, також зросла значимість культурної дипломатії Закарпатського народного хору – його закордонні поїздки, участь у фестивалях представляють феномен культури і незламність України.

Наталія – Петій Потапчук в одному із інтерв’ю ЗМІ запевнила, що колектив продовжуватиме робити усе можливе для наближення Великої Перемоги, та удосконалюватиме виконавську майстерність, бережливо збагачуючи музичну культуру рідного краю.

ЗакарпатПост