Сьогодні в Ужгороді зустрічаються Петер Сійярто з Андрієм Єрмаком та Дмитром Кулебою

Зустріч в Ужгороді Андрія Єрмака та Дмитра Кулеби з його угорським колегою Петером Сійярто, запланована на 29 січня, «пов’язана з підготовкою майбутнього візиту прем’єр-міністра Орбана в Україну»

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Про це, відповідаючи на запитання Радіо Свобода про їхні переговори, заявила віцепрем’єрка з євроінтеграції Ольга Стефанішина, повідомляє Еспресо.

«Прем’єр-міністр (Угорщини, – ред.) востаннє був в Україні у 2010-му – в тій країні, яку ми вже мало пам’ятаємо. Для нас важливо, щоби він приїхав. Тому насамперед концентрація – на двосторонньому порядку денному», – зазначила віцепрем’єрка з євроінтеграції.

Стефанішина не відповіла Радіо Свобода на прохання уточнити, чи саме Віктор Орбан має приїхати до Києва, чи Володимир Зеленський до Будапешта. Вона послалася на те, що очільник МЗС має бути краще поінформованим щодо цього нюансу, втім, зазначила, що бачить сенс у приїзді угорського прем’єра:

ЗакарпатПост